Josipa Broza 16, 40315 M.Središće info@tim-babic.hr +385 98 518 456
Language: HR EN DE ES

Tim Babić d.o.o. osnovano je 2011. godine čija je primarna djelatnost bila trgovina motornim vozilim u vlasništvu Vladimira Babića.

Početkom 2016. godine u poduzeće se vraća Mišel Babić i tata počinje orijentacija poduzeća na međunarodni transport, logistiku i skladištenje, a tu djelatnost poduzeće obavlja i danas.

2017. godine tvrtka prelazi u vlasništvo Mišela Babića uslijed čega dolazi do proširenja voznog parka i daljnjih uspješnih suradnji sa stranim i inozemnim klijentima.

Isporučiti proizvod u pravo vrijemei na pravom mjestu naš je primarni cilj, jer zadovoljstvo klijenta glavni je temelj uspjeha svakog transportnog poduzeća. Stoga je poduzeće Tim Babić d.o.o. prepoznato kao uspješno, pouzdano i kvalitetno poduzeće u sektoru međunarodnog transporta u regiji sjeverozapadne Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Kvalitetan vozni park sa snažnim vučnim vozilima osigurava nesmetan prijevoz proizvoda na najzahtjevnijim relacijama od kojih posebno ističemo Hulevu, Sevillu, Cadir, La Corunu, Lisabon i druge daleke destinacije na koje robu isporučujemo za kompletne prijevoze do 5 radnih dana.

Kako bi u tome uspjeli, posebno smo ponosni na naše motivirane i odgovorne vozače, ali i disponente koji su u stanju riješiti svaki upit klijenata.